Тестот се состои од 5 изјави и неколку варијанти кои продолжуваат овие извештаи.
Изберете за секоја изјава во редоследот на важност само 3 опции со кои можете повеќето се согласуваат во моментот.
ЛИДЕР ЕФЕКТИВНИ Е ...
Ве молиме внимателно прочитајте ги сите варијанти за продолжување на фрази, изберете три (3) најсоодветен за вас и изберете ги:
Кликнете на копчињата за да ја видите опции за продолжување на одобрение
1 - укажува на тоа дека одбраната опција ви се допаѓа најмногу од сите:
 • Мироубивиот лидер е во состојба да создаде позитивна атмосфера во тимот, каде што сите даваат топла поддршка за да постигнат стабилни резултати
 • Командантот ги води своите воини до целосна победа над своите конкуренти на пазарот
 • Таткото, давајќи ја својата заштита и поддршка на персоналот, кој решава какви било спорови, како највисок орган
 • Стратег кој ја набудува корпоративната политика со цел да обезбеди хармонична работа на тимот
 • Лидерот донесува одлуки за опстанок на секој во униформното „глобално село“
 • Флексибилен лидер, интегрирање и вклучување на најдобрите специјалисти во глобалното село за нивниот квалитативно нов придонес во проектите
 • Високо квалификуван менаџер ги користи најновите современи технологии на управување со човечки ресурси и развој на бизнис за да постигне резултати
2 - укажува на тоа дека одбраната опција преферираш по 1 варијанта:
 • Мироубивиот лидер е во состојба да создаде позитивна атмосфера во тимот, каде што сите даваат топла поддршка за да постигнат стабилни резултати
 • Командантот ги води своите воини до целосна победа над своите конкуренти на пазарот
 • Таткото, давајќи ја својата заштита и поддршка на персоналот, кој решава какви било спорови, како највисок орган
 • Стратег кој ја набудува корпоративната политика со цел да обезбеди хармонична работа на тимот
 • Лидерот донесува одлуки за опстанок на секој во униформното „глобално село“
 • Флексибилен лидер, интегрирање и вклучување на најдобрите специјалисти во глобалното село за нивниот квалитативно нов придонес во проектите
 • Високо квалификуван менаџер ги користи најновите современи технологии на управување со човечки ресурси и развој на бизнис за да постигне резултати
3 - укажува на тоа дека одбраната опција преферираш по 2 варијанта:
 • Мироубивиот лидер е во состојба да создаде позитивна атмосфера во тимот, каде што сите даваат топла поддршка за да постигнат стабилни резултати
 • Командантот ги води своите воини до целосна победа над своите конкуренти на пазарот
 • Таткото, давајќи ја својата заштита и поддршка на персоналот, кој решава какви било спорови, како највисок орган
 • Стратег кој ја набудува корпоративната политика со цел да обезбеди хармонична работа на тимот
 • Лидерот донесува одлуки за опстанок на секој во униформното „глобално село“
 • Флексибилен лидер, интегрирање и вклучување на најдобрите специјалисти во глобалното село за нивниот квалитативно нов придонес во проектите
 • Високо квалификуван менаџер ги користи најновите современи технологии на управување со човечки ресурси и развој на бизнис за да постигне резултати
Следна

77705 Резултатите идентификуваа 7739 единствени модели за однесување за 31503 лица од 169 земји. Креирајте лична сметка и добијте бесплатен демо пристап до анализи на табелите за вртење.

×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?